Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Stretchtent Huren Groningen - Stretchtentverhuur Groningen

Whatsapp ons!

Stretchtent Huren in Groningen – Stretchtentverhuur Drenthe

In Groningen, een stad die bruist van cultuur, historie en moderne dynamiek, biedt een stretchtent de perfecte oplossing voor uiteenlopende evenementen. Of je nu een feest wilt organiseren in een van de prachtige parken zoals het Noorderplantsoen, een cultureel evenement plant bij iconische bezienswaardigheden zoals de Martinitoren, of een gezellige markt wilt opzetten voor de lokale gemeenschap op de Grote Markt, een stretchtent past perfect in de sfeer van Groningen. De stretchtenten die Stretchtentverhuur Groningen leveren zijn van professionele kwaliteit en zorgen voor een unieke ambiance. De stretchtenten zijn beschikbaar in verschillende formaten en in een elegante zandkleur, zodat er voor elk gezelschap een ideale tent beschikbaar is. Of het nu gaat om een kunstfestival, een culturele bijeenkomst, een bruiloft of een tuinfeest, bij ons vind je altijd de perfecte stretchtent.

Wanneer je kiest voor Stretchtentverhuur Groningen, kun je rekenen op een volledige service inclusief het op- en afbouwen van de tenten. Dat is wel zo makkelijk.

Ontdek meer van wat we te bieden hebben en vergeet niet om een kijkje te nemen in onze categorieën, zoals bijvoorbeeld ons meubilair en licht en geluid. Daar vind je een scala aan mogelijkheden om jou wensen en behoeften te vervullen.

  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden
  • Geschikt tot windkracht 7
  • Brandcertificaat M2 klasse
  • Zware waterproof polymere coating
  • Hoge UV index: 8
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal
  • In velen vormen en afmetingen te moduleren

Stretchtentverhuur Drenthe is jouw partner voor het huren van een stretchtent in o.a. Assen, Beilen, Coevorden, Drachten, Eelde – Paterswolde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Groningen, Heerenveen, Hoogeveen, Hoogezand, Klazienaveen, Leeuwarden, Meppel, Nieuw Amsterdam, Peize, Roden, Sneek, Veendam, Zuidlaren en Zuidwolde.

Licht & Geluid huren

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Onze categorieën

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 0592-299900
E. info@partytentverhuur-assen.nl
C. T. Storkweg 11
9403 AG, Assen
KvK: 62991485
BTW: NL002293166B75