Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Stretchtent Huren Hoogezand - Stretchtentverhuur Hoogezand

Whatsapp ons!

Stretchtent Huren in Hoogezand – Stretchtentverhuur Drenthe

In Hoogezand, een stad die bekend staat om haar moderne faciliteiten en groene recreatiegebieden, is een stretchtent de ideale oplossing voor allerlei evenementen. Of je nu een zomers feest wilt organiseren in het schilderachtige Gorechtpark, een cultureel evenement plant bij het Historisch Hoogezand-Sappemeer Museum, of een bruisende markt wilt opzetten in het levendige centrum, een stretchtent voegt altijd een vleugje elegantie toe. De stretchtenten die Stretchtentverhuur Hoogezand aanbiedt, zijn van topkwaliteit en creëren een unieke sfeer. Met verschillende formaten en een stijlvolle zandkleur, bieden wij voor iedere gelegenheid de perfecte tent. Of het nu gaat om een kunstexpositie, een cultureel festival, een huwelijksceremonie of een intiem tuinfeest, onze stretchtenten zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Bij Stretchtentverhuur Hoogezand bieden wij niet alleen de tenten, maar ook een complete service met het op- en afbouwen inbegrepen. Dat maakt het organiseren van jouw evenement een stuk eenvoudiger.

Ontdek meer van wat we te bieden hebben en vergeet niet om een kijkje te nemen in onze categorieën, zoals bijvoorbeeld ons meubilair en onze feestapparatuur. Daar vindt je een hele hoop mogelijkheden om jou wensen en behoeften te vervullen.

  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden
  • Geschikt tot windkracht 7
  • Brandcertificaat M2 klasse
  • Zware waterproof polymere coating
  • Hoge UV index: 8
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal
  • In velen vormen en afmetingen te moduleren

Stretchtentverhuur Drenthe is jouw partner voor het huren van een stretchtent in o.a. Assen, Beilen, Coevorden, Drachten, Eelde – Paterswolde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Groningen, Heerenveen, Hoogeveen, Hoogezand, Klazienaveen, Leeuwarden, Meppel, Nieuw Amsterdam, Peize, Roden, Sneek, Veendam, Zuidlaren en Zuidwolde.

Feestapparatuur huren

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Onze categorieën

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 0592-299900
E. info@partytentverhuur-assen.nl
C. T. Storkweg 11
9403 AG, Assen
KvK: 62991485
BTW: NL002293166B75