Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Stretchtent Huren Leeuwarden - Stretchtentverhuur Leeuwarden

Whatsapp ons!

Stretchtent Huren in Leeuwarden – Stretchtentverhuur Drenthe

In Leeuwarden, de bruisende hoofdstad van Friesland die bekend staat om haar rijke cultuur en historische charme, biedt een stretchtent de perfecte oplossing voor diverse evenementen. Of je nu een zomers feest wilt organiseren in het prachtige Prinsentuin, een cultureel evenement plant bij iconische locaties zoals de Oldehove, of een levendige markt wilt opzetten op het Wilhelminaplein, een stretchtent voegt altijd een vleugje elegantie toe. De stretchtenten die Stretchtentverhuur Leeuwarden levert, zijn van professionele kwaliteit en zorgen voor een unieke ambiance. Met diverse formaten en een stijlvolle zandkleur hebben wij voor elke gelegenheid de perfecte tent. Of het nu gaat om een kunstfestival, een culturele bijeenkomst, een bruiloft of een tuinfeest, onze stretchtenten maken van elk evenement een onvergetelijke ervaring.

Bij Stretchtentverhuur Leeuwarden bieden wij niet alleen de tenten, maar ook een complete service inclusief het op- en afbouwen. Dit zorgt ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten van jouw evenement.

  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden
  • Geschikt tot windkracht 7
  • Brandcertificaat M2 klasse
  • Zware waterproof polymere coating
  • Hoge UV index: 8
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal
  • In velen vormen en afmetingen te moduleren

Stretchtentverhuur Drenthe is jouw partner voor het huren van een stretchtent in o.a. Assen, Beilen, Coevorden, Drachten, Eelde – Paterswolde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Groningen, Heerenveen, Hoogeveen, Hoogezand, Klazienaveen, Leeuwarden, Meppel, Nieuw Amsterdam, Peize, Roden, Sneek, Veendam, Zuidlaren en Zuidwolde.

Een greep uit ons assortiment

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Onze categorieën

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 0592-299900
E. info@partytentverhuur-assen.nl
C. T. Storkweg 11
9403 AG, Assen
KvK: 62991485
BTW: NL002293166B75